كفر الشيخ – سمر القديري
أثارت خطوبة الطفلة نبيلة التي تبلغ من العمر (8 أعوم)، والمقيمة في عزبة الجزار التابعة لمركز شربين في محافظة الدقهلية على نجل عمها والبالغ من العمر (9 أعوام)، غضب رواد موقع التواصل الاجتماعي "فايسبوك".
حيث وضعت مديرة إحدى "الكوافيرات"، صورًا للعروسة الطفلة بعد أن وضعت "الماكياج" لها، وألبستها فستان الخطوبة، استعدادًا لحفل خطوبتها.

وعلقت الفتيات والسيدات على صور العروسين، حيث وصل عدد التعليقات إلى أكثر من 1189 تعليقًا في أقل من 20 ساعة على صفحة "الكوافير".
وجاءت معظم التعليقات مستنكرة خطوبة الطفلين حتى ولو مجرد خطوبة وحجز الطفلة، حيثُ قالت موني سليم "نظام غبى وحاسة أنه أفلام في أفلام كأننا في العصر القديم قوي قوي وإننا ننشر الحاجات دي بنعرف إللي مايعرفش والناس إللي تفكيرهم عقيم كتير، ويقولوا اشمعنى إحنا، إنت ما شاء الله شغلك تحفة وبتخرجي عرايس قمرات مش دي إللي هتزودك لو نزلتي صورتها، كنتي تجاهلتي خالص الصوره، ومنزلتيهاش إنت كل عرايسك تحفة ربنا يوفقك".

وإندهشت إيناس عزام قائلة: "إنتو أكيد بتهزروا"، واستنكرت زيزي حاتم الموقف قائلةً "عندها كام سنة نبيلة حرام لسه بدري عليها، تفهم إيه في الأمور اللي أكبر من سنها حرام على أهلها إتقوا الله فيها مهما كانت الظروف الصعبة التي تمر بيكم متبعوش بنتكم كده هتموتوها حرام عليكم الرحمة".
وقالت أميرة عبدالهادي "إنتو جايبين العروسة من الحضّانة على الكوافير على طول، الوقت كالسيف إن لم تقطعه قطعك".


أرسل تعليقك